Menu
Your Cart

About Us

Престижната корейска марка трактори LS е на българския пазар от 2012 г., ексклузивно представлявана от фирма Сатнет – Карлово

Фирмата е част от световният гигант LG , като тракторите LS се продават на различни пазари с имената LS, New Holland, Claas, McCormik.


САТНЕТ ЕООД“ е също така най-големият вносител в Европа на компактни трактори от Япония. Техника, която е изключително добре подбрана за овощари, лозари, зеленчуко-производители и предимно малки и средни стопанства. Фирмата е основана през 1999-та година и през дълго-годишната си история се е наложила като надежден и достоен партньор на родните земеделци.

База СатнетНие притежаваме най-големият склад в страната, предлагащ резервни части и прикачен инвентар за компактни малогабаритни трактори. Марките трактори, за които предлагаме резервни части са KubotaIsekiLS, Янмар, ShibauraHinomotoMitsubishi и Honda. Резервните части, консумативи и инвентар са вност от реномирани производители, славещи се с изключително качество.

Централното разположение за територията на България на управлението и складовете ни в гр. Карлово предразполагат за бързи доставки на възможно най-ниски цени до всяка една точка на страната.

Сатнет е ексклузивен представител на тракторите LS за България, Румъния, Гърция, Молдова, Сърбия, Косово, Северна Македония и Кипър.

 

Бранда се доказа на Българският пазар и от 2019 г. е абсолютен лидер на пазара при тракторите под 73 к.с. Ненадминат не само по качество, но и по конкурентна цена.

 

Корейският производител LS Mtron  работи в селскостопанския сектор от 1976 г. като част от корейската група LG. Скоро след старта си компанията се доказва като лидер в своята област – машини и електронни компоненти.

 

LS Mtron печели отлична репутация на основните пазари благодарение на високото качество и новаторски технологии.

 

LS Mtron продължава развитието си, за да гарантира успешно бъдеще на клиентите си.

 

Подразделението за селскостопанска техника на LS Mtron разполага с производствена база, позволяваща и да предложи трактори, задоволяващи и най-претенциозните клиенти. Производственият капацитет надхърля 50,000 броя годишно без компромис в предизвикателствата на иновациите в технологиите. 


Екипът ни от опитни специалисти е на разположение за всякакви съвети, касаещи техниката, която предлагаме.