По време на международното селскостопанско изложение АГРА 2019, САТНЕТ – Карлово представи цялостни решения за оборудване на овощни градини и лозя. Сред изложените машини челно място заема най-продаваният лозаро-овощарски трактор в България LS XR 50, както и изцяло нова линия от инвентар за овощари, лозари и зеленчукопроизводители. 


Димитър Вангелов, Управител на Сатнет – Карлово, сподели пред екип на Агро-Сделка.БГ:
"Традиционно, както всяка година така и тази, фирмата ни е представена на АГРА 2019 и сме един от най-големите изложители. Основното, което представяме тази година, както и предходните, са тракторите ни LS, на които сме представители за България, Румъния, Гърция, Бившите Югославски Републики и Молдова."
 
Тази година на изложението Сатнет представят цялата гама трактори LS оборудвани с челни товарачи. Моделите, които са в мощностния диапазон над 60 к.с. Са с оригинални южнокорейски товарачи LS, a тракторите в по-ниския мощностен диапазон се предлагат с челни товарачи на немската фирма STOLL. И при двете марки челни товарачи се предлага богато разнообразие от прибори за работа - кофи с различна работна ширина съобразена с техническите параметри на трактора, вилици за палети, шишове за бали, кофи 3в1 тип крокодил.
Премиера на АГРА 2019 направиха два изцяло нови модела на южнокорейската марка LS – моделите - XP101 и MT5.73, които официално влизат в серийно производство и се предлагат за продажба на българския пазар. Моделът LS XP101 e с мощен FPT двигател със 101 к.с., скоростна кутия PowerShuttle и джойстик за управление на товарача. LS МТ5.73 е с мощност 73 к.с., изцяло нова кабина с 360° видимост и автоматична система за нивелиране на предния товарач.
Вижте още от Сатнет във видеото:
 

Сатнет на АГРА2019


Повече информация за цялата гама машини и инвентар, предлагани от САТНЕТ-Карлово може да откриете на тел. 0888 111 777, www.LStractor.bg,  както и да изпращате запитвания на е-мейл